The Sims Magyar Közösségek: Doda Sims



Doda Sims kritika


Tetszik az oldal neve. Szerintem egyedi.

Maga a g-portálos oldal egy nyitott barátságos, többnyire a Sims második szériájával foglalkozó közösség. A látogatók szerintem nagyon régóta visszajárnak az oldalra: letöltések, segítség kérés vagy friss sorozat epizódok reményében.

Egy igazi csajos The Sims közösség, hasonló mint a Tiffany Sims. Az információkat szemügyre véve, szerintem a Doda Sims oldal a legidősebb The Sims rajongói oldal, ami régebb óta tevékenykedik a többinél.
Szerintem nagy elismerés jár az oldal egyetlen szerkesztőjének, Dodának, aki hosszú évek óta egyedül szerkeszti az oldalát. Kb. 10 éve. Minden elismerésem!

A sorozatok és letöltések leginkább a lányoknak valók. Valószínűleg nekik szánja a szerkesztő.
De volt példa arra, hogy egy fiú látogató kérésére állított össze fiús letöltéseket.

Voltak a közelmúltban botrányok, melyeket véleményem szerint jól kezelt. Sikerült hamar békét teremtenie az oldalán.

A posztokban többször is olvasható, hogy munka mellett szerkeszti az oldalt és külföldön él. Szerintem túl sokat panaszkodik, nem hiszem, hogy ennyire be kellene számolnia arról min megy keresztül. Ha technikai vagy magánéleti problémái vannak akkor azt rövidre kellene zárnia.
Lelkes és kitartó rajongó tábora van, ami nem meglepő. Megérdemli az elismerést, akár sokak legfőképpen The Sims oldal szerkesztők példaképe is lehetne.
Doda szívvel-lélekkel szerkeszti az oldalát, a látogatóival mindig kedves és udvarias.

Azt nem értem, hogy akinek ennyi támogatója, barátja van, miért nem vesz fel egyet közülük segédszerkesztőnek? Nem lenne könnyebb?

Pontozás:


Külső: 4* (Szép és változatos, de láttam, hogy elég sokáig kint volt a karácsonyi)
Aktivitás: 4* ( Tudom, hogy a munka és a magánélet mellett nem könnyű, de lehet kellene egy társszerkesztő)
Posztok minősége: 4* (Szépek és hasznosak a letöltések, de lehetnének változatosabbak)
Segítségnyújtás: 4* (Van, hogy sokára kap segítséget aki igényli és sajnálom, hogy szinte csak The Sims 2-ről olvashatok tippeket, hasznos leírásokat)

Versenyek, pályázatok megszervezése és lebonyolítása: 3* (Amióta látogatom az oldalt, még nem volt verseny. De az pozitív, hogy benne van a bakancslistában)


Értékelve: 2017.11.23.
Értelés újra: egy vagy fél év múlva


SimAnonimus

Népszerű bejegyzések